Prin acest nou program se dorește asigurarea mesei de prânz, pentru un număr de 100 de persoane cu venituri la limita subzistenței.
Beneficiarilor programului li se asigură pentru zilele de luni până vineri inclusiv un prânz cu hrană caldă. Totodată, în ziua de vineri vor primi hrană rece pentru zilele de sâmbătă si duminica. Hrana rece va fi asigurată și în situația în care sunt zile libere oficiale ( 1 Mai, 1 Decembrie ș.a.).
Hrana caldă va fi preparată după meniuri stabilite zilnic , iar conținutul rețetelor va fi indicat de către personalul angajat in Centrul de Asistenta Sociala.
Toate elementele organizatorice sunt detaliate și stipulate într-un parteneriat de colaborare între Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 (DGASPC- SECTOR 6) și Asociația Sfinx Europa.
DGASPC-Sector 6 asigura locația, cu dotările corespunzătoare , aflată în Bdul. Uverturii nr 81, sector 6 , în incinta Spitalului Social “Sfântul Nectarie”, precum și personalul de specialitate (bucătari, etc..).
Cei 100 de beneficiari ai Programului propuși de DGASPC –Sector 6 , după realizarea unei riguroase anchete sociale , vor putea beneficia de hrană caldă ( de luni până vineri) în două serii de câte 50 de persoane între orele 12:00 și 13:00 și între orele 13:00 și 14:00.