Tenis si caritate
Durata: -
Amplasare: Academia de Tenis Herastrau si Barletto Ballroom

In zilele de 18 și 19 aprilie 2015, asociația noastră va desfășura un proiect caritabil –  „Cupa Sfinx Europa la tenis de câmp”.

Acest eveniment își dorește sa reunească oamenii care iubesc un stil de viată sănătos, care sunt interesați sa se unească pentru un scop caritabil și care își doresc sa comunice în armonie și, evident, sa contribuie la starea de bine a celor din jur.

Competiția se adresează celor care practica acest sport, însa cu aceasta ocazie vom organiza și un dineu la care sa poată participa toți cei ce doresc să se implice în demersul nostru, fiind și un moment bun de socializare și de cunoaștere reciproca. Mai mult, cei ce se vor implica în susținerea acestui eveniment prin sponsorizări venite din partea companiilor pe care le reprezinta, vor beneficia de posibilitatea de a promova imaginea, produsele și serviciile respectivelor companii.

Contribuțiile obținute în urma acestui eveniment vor fi orientate prin intermediul Asociației Sfinx Europa către un caz caritabil. Acest caz este al unei fetite de 14 ani, eleva olimpica din București, care suferă de Sindromul Budd – Chiari (sindrom foarte rar – 1 la 1.000.000 – ce afectează ficatul în mod ireversibil și poate avea implicații neurologice) si care are nevoie de sprijinul nostru pentru acoperirea fondurilor necesare investigațiilor medicale și tratamentului.

Consideram ca prin armonia și starea de bine pe care o putem avea împreuna, putem în același timp sa practicam Caritatea și sa susținem cauze nobile.

Vă invităm pe aceasta cale sa ne fiți alături în acest proiect.

Pentru detalii suplimentare și pentru a va implica in acest demers va rugam sa ne contactati la: contact@sfinx-europa.org